SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > FETÖ'den 2 adliye personel tutuklandı

FETÖ'den 2 adliye personel tutuklandı

27 Ekim 2016 Perşembe - 19:03




Samsun Adliyesi'nde FETÖ/PDY yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 kişi tutuklanırken, 5 kişi ise adli kontrol şartıyla serb





Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun Adliyesi ve icra müdürlüklerinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yapılanmasına yönelik 3 gün önce Samsun il merkezi ile Antalya'da 8 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda Samsun'da 1 yazı işleri müdürü, 2 icra müdür yardımcısı, 4 zabıt katibi, Antalya'da ise 1 psikolog yakalanarak gözaltına alındı. Yazı işleri müdürü ifadesinin alınmasının ardından savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakılırken, 7 adliye personeli bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren psikolog E.B. ile zabıt katibi M.P., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, 5 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap