SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Festival zamanı

Festival zamanı

07 Mart 2017 Salı - 13:55




Giresun'da kış turizminin gelişmesi için başlatılan kar festivalinin bu yıl üçüncüsü Kullakkaya Yaylası'nda yapılacak. Festival için hazırlıklar sürü





KIŞ TURİZMİ GELİŞECEK
Kış turizminin gelişmesi için başlatılan kar festivalinin üçüncüsü 12 Mart’ta Dereli ilçesine bağlı Yavuzkemal Beldesi sınırları içindeki Kullakkaya Yaylası'nda yapılacak. Karadeniz’in doğasının tanıtılarak turizme kazandırılması için her geçen gün yapılan tanıtımlarla mesafe kat ettiklerini belirten Yavuzkemal Belde Belediye Başkanı Abdullah Önal, “Kar festivali ile Karadeniz’de kış turizmine yeni bir renk katarak 12 ay turizmi bölgeye kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.

OLUMSUZ HAVA ETKİLEDİ
Etkili olan kar nedeniyle bu yıl Kar Festivali'ni Mart ayına ertelediklerini ifade eden Önal, “Şubat ayı içerisinde yapmayı planladığımız festivali olumsuz hava koşulları nedeniyle Mart ayına erteledik. Festivalin 1 ve 2.'sinde çok fazla tanıtım yapamadığımız halde insanların çok yoğun ilgisini görmüştük. İlkini Paşakonağı Yaylamızda yaşamıştık ama biz arzuluyoruz ki bu sene Kulakkaya’da bir başka sene Kümbet'te yani her yıl bir başka yaylamızda festival yapılsın. İnsanlar farklı farklı yerler keşfetsinler istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap