SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Feshane'ye Ortahisar damgası

Feshane'ye Ortahisar damgası

27 Ekim 2014 Pazartesi - 11:23




Feshane’de düzenlenen "Trabzon Günleri"nde Ortahisar Belediyesi’nin açtığı stant ziyaretçi akınına uğradı. Standı sinema ve sanat dünyasının önemli is





Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç standa gelenlerle tek tek ilgilenerek Ortahisar ilçesini tanıttı. GENÇ MEMNUNDU Başkan Genç, yaptığı açıklamada, "Trabzon etkinliklerinde her yöreden insanın olması bizi mutlu etti. Bu bağlamda Karadeniz’in horonundan tarihi kültürel yerlerinin tanıtımına kadar her şeyi burada yaşamak mümkün. Belediye olarak asıl amacımız Trabzon'un büyükşehir olmasından sonra kurulan Ortahisar ilçesini tanıtmaktır. Ortahisar Belediyesinin standına bu kadar ilgi olması şahsen bir belediye başkanı olarak beni son derece memnun etmiştir. Fuarın adeta uğrak yeri belediyemizin standının olması da bizim için önemliydi. Emeği geçen tüm personel ve başkan yardımcılarıma teşekkür ediyorum" dedi. ZİYARETÇİ AKINI Ortahisar Belediyesi standını KKTC Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen, Küçükçekmece Belediye Başkanı Dr Hasan Akgün, AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, İstanbul Vali yardımcıları Osman Ateş, Adnan Çakıroğlu, Aziz Mercan, Faruk Eraslan, İstanbul Bakkallar Odası Başkanı İsmail Keskin, sanatçılar Selahattin Alpay, Bedia Akartürk, Bedirhan Gökçe, Zeynep Başkan, Sinan Yılmaz, Hülya Polat, Namık Kemal Yiğit, Çetin Altay, İsrafil Köse, Enis Talas, Salih Karahan, yapımcı Adem Kılıç ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap