SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Fatsa'da Mehmet Akif anıldı

Fatsa'da Mehmet Akif anıldı

12 Mart 2016 Cumartesi - 13:03




İstiklal Marşı’nın kabul edilişi ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolasıyla Ordu’nun Fatsa ilçesinde etkinlik düzenlendi.





Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda yapılan programa, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İ. Etem Öztürk, Jandarma komutanı Halit Gülten, Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Balık, şube müdürleri, daire müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Kutlama programının açılışında bir konuşma yapan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Fatih Kömür, “İstiklal Marşımız milyonlarca şehidin, gazinin ruhunu taşır içinde. Kahramanlığın ve bağımsızlığın manasını öğretir İstiklal Marşımız. Bu marşı okurken, dinlerken bunları bilerek, hissederek söyleyelim ve dinleyelim" dedi.

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programı kapsamında Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nca hazırlanan “İstiklal Oratoryosu” sunuldu. “İstiklal Oratoryosu” izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Programda ayrıca, İstiklal Marşı'nın okunması yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap