SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Fatsa'da kuyumcuyu soydular!

Fatsa'da kuyumcuyu soydular!

19 Şubat 2013 Salı - 11:19




Ordu’nun Fatsa ilçesinde kuyumcuya müşteri gibi giren kadın hırsızlar, 5 bin TL civarında 32 adet altın yüzüğü çalarak kayıplara karıştı.





Olay, saat 13.50 sıralarında ilçenin Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bulunan Billur Kuyumcu’da meydana geldi. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre, müşteri kılığındaki 2 kadın iş yerinde oturan Lütfi Akdeniz’e saatlerin tamiri hakkında soru sorarken, 1 kadın ise tezgahta bulunan bir tablet altın yüzüğü alarak olay yerinden uzaklaştı. Olay güvenlik kameralarına an ve an kayıt alınırken, Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de geniş çaplı bir araştırma başlattılar. Olay anında dükkanda bulunan iş yeri sahibi Ömer Lütfi Akdeniz, “3 kişi geldiler ve değişik sorular sorarak bana saatlerle ilgili bilgiler verdirdiler. Şüphelendim fakat çokta belli etmedim. Oğlum Mehmet Akdeniz ise yemekten geldiğinde yüzüklerin bir tabletinin eksik olduğunu söyledi. Güvenlik kamerasını incelediğimizde yüzüklerin çalındığını gördük ve hemen 155 polis ekiplerine haber verdik. Aynı durum 10 yıl önce yine başıma gelmişti. Çok talihsiz bir olay yaşadık yine” dedi. Olayla ilgili geniş bir araştırma başlatıldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap