SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Fatsa'da gözyaşları Kenan için aktı

Fatsa'da gözyaşları Kenan için aktı

18 Ocak 2015 Pazar - 16:16




Ordu'da trafik kazasında hayatını kaybeden ortaokul 8. sınıf öğrencisi gözyaşları içinde toprağa verildi.





Kaza, Fatsa-Kumru yolunun 4. kilometresi Ayazlı Mahallesi mevkiinde dün meydana geldi. Otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Kazada ağır yaralanan Fatsa Sakarya Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Kenan Emence, yapılan müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kenan Emence için cenaze töreni düzenlendi. Törene, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, öğretmenler, öğrenciler ile Emence ailesi ve yakınları katıldı.

Kazada kendisi de yaralanan baba İsmail Emence ayakta zor dururken, taziyeleri de güçlükle kabul etti. Tüm eğitim camiamızın başı sağ olsun diyerek sözlerine başlayan Sakarya Ortaokulu Müdürü Cevat Öztürk, "Elim bir trafik kazası sonucu kaybettik. Öğrencimiz 8.sınıf öğrencisiydi. Bugün gencecik bir fidanı toprağa vermenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Okul yönetimi olarak üzüntülüyüz. Allah öğrencimizin mekanını cennet etsin” dedi.

Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu ise "Mekanı cennet olsun. Yakınlarına ve ailesine başsağlığı diliyorum” diye konuştu. Kazada ölen Kenan Emence için Fatsa Orta Büyük Cami'nde cenaze töreni düzenlendi. Emence, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çatalpınar ilçesi Orta Mahalle'deki aile kabristanlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap