SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Fatsa'da ek bina açıldı

Fatsa'da ek bina açıldı

12 Ocak 2015 Pazartesi - 15:22




Ordu’nun Fatsa ilçesinde Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası resmi açılışı yapıldı.





Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İnönü Caddesi’nde bulunan 300 yataklı Fatsa Devlet Hastanesi inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam ederken, mevcut hizmet binasının büyük bir kısmının yıkılması sebebiyle ilçe merkezinde ek hizmet binası kiralandı.
Ek hizmet binası resmi açılışına Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Ordu Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu, Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nurdoğan Karadağlıoğlu, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kurdele kesme töreninde konuşan Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nurdoğan Karadağlıoğlu, “Hastanemiz yıkım aşamasında olduğu için poliklinik hizmetlerinde bir aksama gelmemesi için şehir içinde bir semt polikliniği kurmayı planladık. Bu hizmet binasını kiraladık. Ek hizmet binamızda yaklaşık 20 polikliniğimiz var. Günde bin hasta tedavi ediliyor. Röntgen, kan alma birimlerimizde mevcut. Tam bir semt poliklinik hizmetini vatandaşlarımıza sunuyoruz” dedi.

“HASTANE MART 2016 TARİHİNDE TESLİM EDİLECEK”

Konuyla ilgili açıklama yapan Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu, yeni Fatsa Devlet Hastanesi inşaatının 2016 Mart ayında teslim edileceğini söyledi. Küçükoğlu, “300 yataklı yeni Fatsa Devlet Hastanesi inşaatı son hızıyla devam ediyor. Mevcut binanın en son bloğu kaldı ve onunda yıkımını 15 gün içerisinde yapılacak. Şehir içinde açılan semt polikliniği şuan için ihtiyacı karşılayacak kapasitede. İl olarak da bütün tedbirleri almış durumdayız. Tam tarih olarak 2016’nın Mart ayı içerisinde geçiş gözüküyor. Ama biz bu yılsonuna kadar bitirilmesini planlıyoruz. Ümit ediyoruz inşallah bir aksaklık olmaz” diye konuştu. 1 yıl içinde Fatsa ilçesinin 5 yıldızlı bir hastaneye kavuşacağını belirten AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener ise ek hizmet binasının Fatsalılara ve bölge halkına hayırlı olmasını diledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap