SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Fatsa entegre tesisini bekliyor

Fatsa entegre tesisini bekliyor

20 Ocak 2015 Salı - 11:46




Mehmet Şükrü Gülmez, “Bölgeye yakışır bir entegre tesisi kurup tüm ilçelerdeki esnafların ortak tesisi olmasını istiyoruz” dedi.





Ordu’nun Fatsa ilçesinde kurulması planlanan Et Kesim Entegre tesislerinin en kısa zamanda hizmete geçmesini istediklerini belirten Fatsa Kasaplar ve Celepler Derneği Başkanı Mehmet Şükrü Gülmez, “Bölgeye yakışır bir entegre tesisi kurup tüm ilçelerdeki esnafların ortak tesisi olmasını istiyoruz” dedi.


Fatsa Kasaplar ve Celepler Derneği Başkanı Mehmet Şükrü Gülmez konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Et, kesim mezbahası entegre tesislerinin yapılması için önemli derecede mücadelemiz var ve en kısa zamanda bunu gerçekleştireceğiz. 2015 yılı içerisinde faaliyetine geçirmek istiyoruz tesisimizi. Yeni entegre tesisimizin yapılmasını istediğimiz yer ise şuan ki Ayazlı Mahallesi'nde bulunan mal pazarına yapılmasıdır. Fatsa pazarına gelen esnafların ortak noktası Fatsa’da kurulan entegre tesisi olsun istiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile görüştük, talebelerimizi değerlendireceğini ifade etti. İnşallah geniş ve çok amaçlı olan entegre tesisini Fatsa’ya kurmak istiyoruz” dedi.


Bölgede hayvanlarda farlı hastalıkların olmaması için önemli derecede mücadele ettiklerini belirten başkan Gülmez: “Ordu ilimizde hayvancılık fazla olmadığı için dışarıdan gelen hayvanlarda bazı hastalıklar tespit edildi ve burada bazı hayvanlara bulaştı. Bununla ilgili önemli derecede mücadele ediyoruz. Hayvanların sağlık raporları olmasına dikkat edilmesi gerekiyor. Tarım müdürlüklerince pazara yeni gelen hayvanlar için veteriner bulundursalar çok iyi olacak ve bizlerinde böyle bir talebi var kendilerinden” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap