SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Fabrikada facia!

Fabrikada facia!

12 Kasım 2015 Perşembe - 10:39




Sinop’ta fabrikaya çalışmaya giden Trabzonlu Sezgin Albayrak ve Serdar Meral’den acı haber geldi. Talihsiz iki genç metan gazından zehirlenerek hayatı





Trabzon’dan çalışmak için Sinop’un Dikmen ilçesine giden Trabzonlu iki gençten acı haber geldi. İlçede bulunan balık unu tesislerinde çalışan Trabzonlu Sezgin Albayrak ve Serdar Meral aynı fabrikada çalışan arkadaşları Kadir Karataş ve Volkan Kalyon ile birlikte atık balık suyunu temizlemek için fabrika içindeki kuyuya indi. Bir süre sonra 4 arkadaşın bayıldığını fark eden fabrika çalışanları hemen duruma müdahale ederek, 112 acil servis ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 3 genci kurtarırken Sezgin Albayrak olay yerinde hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan bir diğer Trabzonlu Serdar Meral de burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acı haberi alan fabrika çalışanları büyük üzüntü yaşarken, Sinop Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Ekmek parası için Sinop’a giden ve feci şekilde can veren iki arkadaşın cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Albayrak ve Meral’in cenazeleri otopsinin ardından son yolculuklarına uğurlanacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap