SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Fabrikada asbest iddiası!

Fabrikada asbest iddiası!

11 Ekim 2017 Çarşamba - 09:54




Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından mühürlenmesine rağmen çalışmaya devam eden Değirmendere’deki çimento fabrikasının kazan ve bacalarında asbest





ŞİMDİ DE ASBEST!

■Trabzon’un Değirmendere mevkiinde yer alan ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından mühürlenmesine rağmen çalışmaya devam eden çimento fabrikasında asbest incelemesi yapıldı. Fabrikanın kazan ve bacalarının ilk yapım sırasında yalıtım için asbest kullandığı iddia edilince yetkililer inceleme başlattı.

KOMİSYON KURULDU

■ Çimento fabrikası için iş güvenliği uzmanları ile ilgili kamu kurum ve kuruluşların uzmanları tarafından oluşturulan bir komisyon çalışmalara başladı. Söz konusu Komisyon dün fabrikayı yerinde inceleyerek yıkım çalışmaları sırasında çevrede oluşabilecek etkileri değerlendirmek üzere yapılardan numune aldı.

ANALİZ SONUCU BEKLENİYOR


■ Komisyon tarafından fabrikadan alınan numunelerin analizinin yapılacağı ve analiz sonucuna göre de fabrikanın yıkım planının hazırlatılacağı öğrenildi. Komisyon, Valilik bünyesinde KTÜ, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar Belediyesi, iş güvenliği uzmanları ile ilgili kamu kurum ve kuruluşların uzmanları tarafından oluşturuldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap