SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Eynesil'de iki köy birbirine bağlandı!

Eynesil'de iki köy birbirine bağlandı!

21 Aralık 2012 Cuma - 15:23




Giresun'un Eynesil ilçesi Dereköy Köyü ile Kekik Tepe Köyü köylülerin imece usulu çalışması sonucu iki köy bir birine bağlandı.





Komşu İki köyü bir birine bağlayarak yılların hasretine son verdiklerini belirten Eynesil Dereköy Köyü Muhtarı Osman Kul” Önemli olan zoru başarmaktır. İki köyün birleşme hasretine son vererek biz kendimize ait olan bir hayali gerçekleştirdik. Ailelerimizin büyük çoğunluğunun arazisi Kekik Tepe köyü sınırları içinde. Bizde yaklaşık 10 yıldan beri iki köyün bağlanması için çalışmalar yaptık. Siyasetçilerimizden destek istedik. Alamadık. Destek almamış olsak bile yılmadık. Köyümüzde bulunan Dereköy Köyü hayırlı işler yaptırma derneğinin büyük gayretleriyle köy halkından 2 km yol yapımı için 15 Bin TL para toplandı. Özel bir makineyle beraber yaklaşık 20 gün gibi bir sürede köyleri bir birine bağlayarak bütün emeğimize ve yorgunluğumuz değdi. Bazı eksikliklerin haricinde yol bitti. Yolların bağlantısı için büyük emek sarf eden önce köy halkına ve Dernek Başkanı Nurol Micana başarılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap