SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Evinde uyuşturucu ele geçirilen kadın tutuklandı

Evinde uyuşturucu ele geçirilen kadın tutuklandı

27 Temmuz 2021 Salı - 17:40




Samsun'da narkotik polisinin evine yaptığı baskında paketler halinde satışa hazır uyuşturucu madde ele geçirilen genç kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.





Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 0,01 gram metamfetamin maddesi ile yakalanan bir şahsa uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen şüpheli S.S. adlı kadının evine operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada, 38,02 gram bonzai (sentetik kannabinoid maddesi), 11 paket halinde toplam 3,77 gram metamfetamin maddesi ve 7 kapsül sentetik ecza ele geçirildi. Uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 80 TL paraya da el konuldu.

"Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan gözaltına alınan S.S. adlı kadın bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap