SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Eşine can verdi

Eşine can verdi

13 Şubat 2016 Cumartesi - 10:07




32 yaşındaki Rizeli Recep Aygün, böbrek yetmezliği hayat arkadaşının kapısını çalınca, hiç düşünmeden bir böbreğini sevdiği kadına verdi.





Eşlerine böbreğini veren kadınlara sıkça şahit olunurken, son yıllarda bu örnek davranış erkeklerde de yaygınlaşmaya başladı. 32 yaşındaki Rizeli Recep Aygün, böbrek yetmezliği hayat arkadaşının kapısını çalınca, hiç düşünmeden bir böbreğini sevdiği kadına verdi.

ŞANSLI EŞ

29 yaşındaki Arzu Aygün böbrek yetmezliği olan genç bir kadın. 3 yıllık evli olan Arzu’nun en büyük şansı eşi Rizeli Recep Aygün. Nikah masasında söyledikleri ‘sağlıkta ve hastalıkta’ sözüne sadakatlerini sınav günü geldiğinde bir an bile düşünmeden ‘bir böbreğini eşine vererek’ kanıtlayan adam ile evli.

BİLE BİLE EVLENDİ

Rizeli Recep Aygün, eşinin böbrek yetmezliği hastası olduğunu bilerek evlendiğini söyleyerek, “Onun canı yandıkça, benim de canım yanıyordu. Doktora ‘gerekirse ikinci böbreğimi de alın eşime verin, onun çalışmayan böbreğini bana takın’ dedim” diye konuştu, böbreği eşine verdikten sonra kendini çok daha iyi hissetmeye başladığını söyledi.

YÜREK İŞİ


“O gülsün iyi olsun başka bir şey istemem” diyen Rizeli Recep Aygün, “Bir yanda bir insan gözünün önünde eriyip biterken, sen bacak bacak üstüne atıp bekleyemezsin. İnsanın vicdanına dokunması lazım. En güzel duygu eşime can katmak. Delikanlılık her şeyi yapabilmek değil, yüreğini ortaya koymaktır” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap