SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Erdoğdu Anadolu Lisesi'ne yazık oluyor

Erdoğdu Anadolu Lisesi'ne yazık oluyor

06 Mayıs 2015 Çarşamba - 11:02








Dünya Liseler Arası Futbol Şampiyonluğunu kazanarak göğsümüzü kabartan Erdoğdu Anadolu Lisesi artık bu başarısını bir kenara bırakıp, öğrencilerinin bir an önce eğitime dönmesi için çaba sarf etmeli. Zira öğrenciler bu şampiyona nedeniyle uzun bir süre derslerinden uzak kaldılar. Özellikle takım içinde bulunan son sınıflardan LYS’ye girecek öğrencilerin başarısına halel gelmemesi için öğrencilerin bir an önce ders başı yapması sağlanmalı. Bu konuda hem velilere, hem okul idaresine, hem de İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne görevler düşüyor.

Neticede Erdoğdu Anadolu Lisesi bir eğitim kurumudur ve asli görevi, ‘eğitimi aksatmadan yürütmek’ olmalıdır. Artık okul yönetimi spordaki başarısını bir kenara bırakıp, eğitimde de aynı başarıyı yakalamak için gayret göstermeli. Elbette ki lisemizin spordaki bu başarısı tüm Trabzonluları gururlandırmıştır. Ama bu başarıya takılıp kalmamalıyız. Bunun örneklerini daha önce de yaşadık. Eğitimde çok başarılı olan Trabzon Lisesi, liseler arası futbol şampiyonasındaki başarısından sonra eğitimdeki yüksek çatısını çok aşağılara düşürmüştür. Erdoğdu Anadolu Lisesi’nin de aynı akıbeti yaşaması için bir daha aynı hatalar tekrarlanmasın. Erdoğdu Anadolu Lisesi Müdürü Ali Turan görev yaptığı okullarda eğitimdeki başarılarıyla tanınıyor. Bu nedenle öğrencilerini motive edip, bir an önce ders başı yaptırmalı. Çünkü bir okulun ilk önceliği daima eğitim olmalıdır.

ERDOĞAN GELİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programının tarihi belli oldu. 11 Mayıs Pazartesi günü Trabzon’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Alanı Meydan Parkı’nda toplu açılış törenleri gerçekleştirip açıklamalarda bulunacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon programı kapsamında sivil toplum örgütleriyle bir toplantı yapabileceği öğrenildi. Trabzon’a ziyaretinin ardından memleketi Rize’ye de gidecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’de de açılış töreni yapıp hemşerilerine seslenecek. Öte yandan Başbakan Ahmet Davutoğlu ise seçim turları kapsamında 22 Mayıs’ta Trabzon’da miting düzenleyip, seçmenin oyunu isteyecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap