SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > En mutlu günde en acı son

En mutlu günde en acı son

11 Haziran 2016 Cumartesi - 09:05




Çocuklarının mezuniyet törenine katılmak için Malatya’dan Rize’ye gelen aile büyük bir şok yaşadı.





RTEÜ Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Mustafa İnal en mutlu gününde denize atlayarak intihar etti. İnal’ın arkadaşları ve aile gözyaşlarına boğuldu.

KAMERADAN TESPİT EDİLDİ

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Mustafa İnal’ın mezuniyet törenine katılmak için Malatya’dan Rize’ye gelen aile, çocuklarını göremeyince polise müracaat etti. Üniversite yanında bulunan İl Jandarma Alay Komutanlığının kameralarını inceleyen polis, İnal’ın denize doğru gittiğini tespit etti.

CESEDİ DENİZDEN ÇIKTI

Görüntülerin ardından polis ekipleri denizde arama başlattı. Mezuniyet sonrası deniz kıyısında toplanan Mustafa İnal’ın arkadaşları gördükleri manzara karşısında büyük şok yaşadı. Deniz polisinin uzun süren çalışmaları sonucu öğrencinin cesedine ulaşıldı. Deniz botu ile çıkartılan 23 yaşındaki İnal Rize Limanı sahil güvenlik alanında ambulansa alındı.


ARKADAŞLARI KAHROLDU

Ailesinin karakolda haber beklediği genç öğrencinin arkadaşları deniz kıyısında gözyaşlarını tutamadı. İnal’ın arkadaşları, “Herhangi bir sorunu yoktu. Kendi halinde bir arkadaşımızdı. Kimseyle fazla bağı yoktu. Sınıfta sürekli tek takılırdı” dedi. Denizden çıkartılan talihsiz öğrencinin cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. İnal’ın sır intiharı araştırılıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap