SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > En hayırlı yardım

En hayırlı yardım

24 Nisan 2013 Çarşamba - 09:13




Hayırsever Eroğlu ailesi devlet ve vatandaş işbirliğinin en güzel örneğini göstererek kemik hastanesinde yaptırdıkları 2 oda hizmete açıldı.





Adem YILMAZ Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Hastanesi ve Rehabilitasyon merkezi’nde hayırsever vatandaşlar Halit Eroğlu ve eşi Ayşe Eroğlu tarafından yaptırılan tam donanımlı iki oda hastane yöneticileri ve Başhekim Abdullah Cantürk’ün de katılımıyla hizmete açıldı. Hayırsever vatandaş Halit Eroğlu, “Ben daha önce Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Hastanesi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi gördüm. Burada yattığım sürede bu eksikliği gördüm. Bunun için her şeyi devletten beklemenin de yanlış olacağını düşünerek elimden geldiğince eşimle birlikte iki oda döşemeyi ve hizmete açmayı düşündük. Çok şükür odaları tamamlayarak hizmete girdiğini gördük” dedi. Hastane Başhekim’i Abdullah Cantürk, “Devlet vatandaş işbirliğinin en güzel örneklerinden birini sergileyen hayırsever büyüklerimiz Halit ve Ayşe Eroğlu çiftine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap