SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > En acı Ramazan

En acı Ramazan

17 Haziran 2016 Cuma - 11:20




Karabük’te İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Müdürlüğü’nde görevliyken Cizre’de geçici görevde bulunan Giresunlu polis memuru Ramazan Ödemiş, üniversi





KAYALARA ÇARPTI

Terör örgütü PKK ile mücadele etmek için görev yaptığı Karabük’ten Cizre’ye giden Giresunlu polis memuru Ramazan Ödemiş, üniversite sınavı için izin alarak geri dönmek istedi. Cizre’den yola çıkan Ödemiş (22) idaresindeki otomobil, kayma sonucu Karabük Yalnızca Tüneli girişinde yamaçtaki kayalara çarparak devrildi.

YOL KAPANDI

Kazada, otomobil sürücüsü genç polis memuru Ödemiş olay yerinde hayatını kaybetti. Cumhuriyet savcısının incelemesi sonrası aracın altındaki polis memurunun cesedi çıkarılarak otopsi yapılmak üzere KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Bir süre trafiğe kapatılan yol, aracın kaldırılmasıyla yeniden açıldı.

GERİ DÖNECEKTİ


Trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Ramazan Ödemiş’ten geriye kalan beylik tabancası ve özel eşyaları jandarma ekipleri tarafından muhafaza altına alındı. Ödemiş’in sınavdan sonra tekrar terörle mücadele etmek için Cizre’ye gideceği öğrenildi. Acı haberi alan yakınları olay sonrası sinir krizi geçirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap