SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Emniyetin yanındayız

Emniyetin yanındayız

14 Ocak 2016 Perşembe - 10:37




Rize’de meydana gelen üzücü olaylara ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Milletvekili Hasan Karal, Emniyet Müdürü’nün yanında olduklarını bildirdi.





Son zamanlarda Rize’de yaşanan bazı olayları üzüntüyle öğrendiğini belirten AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Emniyet Müdürlüğünü yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı kutlayarak, Emniyet Müdürü’nün sonuna kadar yanında olduğunu söyledi. Rize’de yaşanan cinsel istismar olaylarını yakınen takip ettiğini bildiren Karal, “Bu tip olaylarda kimse bizden siyasi medet ummasın, Rize’nin adını karalayacak her türlü işlerin karşısındayız. Temiz bir Rize istiyoruz, tüm mikroplar temizlenmeli, bunlara destek verenlerin de karşısında yer alacağız. Rize Emniyet Müdürümüz tecrübeli bir kişi, asla önünü kesmeyeceğiz. Gençlerimizi zehirleyenler, Rize’de siyasete güvenerek gizli kapaklı işler yapanlar, hele namus konusunda tüm kişiliğimiz ve gücümüz ile Emniyet Müdürümüzün yanındayız” dedi. KİMSE BOŞUNA UĞRAŞMASIN Emniyet Müdürü ile ilgili bazı kişilerin kampanya oluşturmaya çalıştığını duyduğunu belirten milletvekili Karal, şunları kaydetti: “Hiç kimse boşuna uğraşmasın, Emniyet Müdürümüz ile ilgili partimize gelecek şikâyetleri asla dikkate almayacağız. Başarılı çalışmalarını izliyoruz. Zehir tacirlerine, uyuşturucu tacirlerine karşı yapılan operasyonlar ile diğer çalışmalarında Emniyet Müdürümüzün yanındayız. Birileri karanlık işleri seviyor olabilir, biz Rize’miz için asla bunlara izin verdirmeyeceğiz. Kim ne hak ediyorsa onu bulacak.”

Mustafa BAYRAK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap