SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Emlakçıların sorunları tartışıldı

Emlakçıların sorunları tartışıldı

13 Aralık 2014 Cumartesi - 12:31




Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Genel Başkanı (TEMFED) Hacı Ali Taylan, Türkiye’nin inşaat sektörü alanında çok iyi bir çıkış yakaladığını belir





Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanlar Kurulu zirvesi Trabzon'da yapıldı. Zirvede ev sahibi olarak söz alan Trabzon İnşaatçılar Odası ve Faal Emlakçılar Derneği Başkanı Ayhan Taflan, “Toplantımızın hayırlara vesile olacağı düşüncesiyle katılımından dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sizleri Trabzon’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu toplantıyı Trabzon’da tertipleyen bizim gurumuz ağabeyimiz her şeyimiz olan sayın genel başkana özellikle çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de böyle güzel toplantılarla bir arada oluruz” ifadelerini kullandı. Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli de konuşmasında mesleğin onurunu korumak için çok mücadele verdiklerin ifade ederek “Bizler çok acılar yaşadık. Bizler bu mesleği bir yerlere getirebilmek ve bu mesleğin mesleki onurunu koruyabilmek adına çok mücadeleler verdik” diye konuştu. Daha sonra söz alan Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Genel Başkanı (TEMFED) Hacı Ali Taylan da Türkiye’nin inşaat sektörü alanında adeta uçtuğunu söyledi. Taylan “Dünyanın hiçbir yerinde Amerika’da dahil olmak üzere emlakçılıkla ilgili resmi bir kanun yok. Kanun diyorsanız Türkiye’de emlakçılıkla ilgili kanun daha fazla, uygulamada bir sıkıntı var. Uygulamadaki sıkıntı meslektaşlarımızın mesleğe sahip çıkmamasından geliyor. Sakın umutsuzluğa kapılmayın bizim bir kanunumuz yok diye. Tabiki kanun çıkacak daha güzel şartlara sahip olacağız. Uzun yıllar kanunun çıkması için uğraş veriyoruz. Şunu da belirteyim bir kanun çıksa buradaki arkadaşlarımızın hiç biri emlakçılık yapamaz. Bizim mücadelemiz bir taraftan sizler için doğru olanı yapmaya çalışırken bir taraftan da sizin ekmeğinize göz dikmiş olanlara engel olup bu mesleği sizlerin elinden almalarına engel olmaya çalışıyoruz. Asla umutsuz olmayacaksınız iyi bir iş yapıyorsunuz. Bir kere Türkiye uçuyor. Türkiye inşaatta daha 50 sene uçacak bunu unutmayın. İşte Trabzon, körfez ülkelerinden gelenlere daireler satıyorsunuz. 4-5 yıl önce bu var mıydı? Şimdi müthiş bir talep var” şeklinde konuştu. Zirvede Körfez ülkelerinden gelen iş adamlarının da katılması dikkat çekti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap