SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Elinizi taşın altına koyun!

Elinizi taşın altına koyun!

23 Ocak 2017 Pazartesi - 11:15




Yıldırımhan Güneydoğu’yu karış karış gezmeye devam ediyor.





Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan başkanlığındaki heyet Siirt ziyaretinin ardından, 'Çalışma hayatında milli seferberlik' programı kapsamında Batman’a geldi. Özel bir otelde düzenlenen toplantıya katılan Müsteşar Yardımcısı Yıldırımhan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun talimatlarıyla, çalışma hayatının taraflarıyla bir araya gelerek ülkenin 2023 yılı hedefleri doğrultusunda, teşvikleri iş adamları, yatırımcı ve ilgili kurumlarla paylaşacaklarını söyledi.

HER İLE GİDECEĞİZ

Yıldırımhan, "Bu ziyaretimize 81 şehri gezerek devam edeceğiz. Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak gitmediğimiz il bırakmayacağız. Gittiğimiz kentlerde Ticaret ve Sanayi Odaları, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları, iş adamları sanayiciler, KOBİ kapsamındaki iş adamları, aktif iş gücünden yararlanan iş yerleri ve çalışanları, hibe kapsamında işlerini kuran çalışanlar, engelli, kadın ve üniversite öğrencileri, tıbbi cihaz kullanan vatandaşlarımızı ve engellilerimize inşallah ulaşacağız" dedi.

HERKESE ÇAĞRI YAPTI

Milli seferberliğin toplum ve işverenler tarafından iyi algılanmasını, iyi anlaşılmasını ve herkesin bu fedakarlık seferberliğinde elini ciddi manada taşın altına koymasını arzu ettiklerini belirten Yıldırımhan, "Bir iş yeri personel alırsa birinci yıl onun asgari ücretinin net yüzde 50 ücretini biz ödüyoruz, ikinci yıl yüzde 25’ini ödüyoruz" diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap