SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Elektrikli battaniye sonu oldu

Elektrikli battaniye sonu oldu

10 Mayıs 2015 Pazar - 15:31




Samsun'da 82 yaşında olduğu öğrenilen bir vatandaş ısınmak için kullandığı elektrikli battaniye kısa devre yapınca hayatını kaybetti.





Olay, Canik ilçesi Kuzeyyıldızı Mahallesi TOKİ Blokları'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 gün önce prostat ameliyatı olduğu öğrenilen ve 55 yaşındaki özürlü oğlu Yusuf Karlı ile birlikte yaşayan 82 yaşındaki Nazmi Karlı, hava soğuk olduğu için akşam elektrik battaniyeyi yatağına sererek fişi taktı. Sabah uyanan Yusuf Karlı babasının yatağında hareketsiz bir şekilde yattığını fark edince komşulardan yardım istedi. Komşular da durumu 112 Acil servis ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, Nazmi Karlı'nın elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaşlı adamın vücudunda elektrik çarpması sonucu yanıklar oluştuğu tespit edildi. Nazmi Karlı'nın ölümü savcı tarafından şüpheli bulunarak cesedi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Nazmi Karlı'nın muhtemelen idrar kaçırması sonucu altındaki elektrikli battaniyeden elektrik akımına kapıldığı tahmin ediliyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap