SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > ‘El Ele Güvenli Geleceğe’

‘El Ele Güvenli Geleceğe’

03 Ekim 2013 Perşembe - 09:08




Proje kapsamında ihtiyaç sahibi çocuklar evlerinde ziyaret edilerek 75 öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.





Hayati Akbaş Polis ve polislik mesleğine karşı oluşabilecek olumsuz algıların önlenmesi, çocukların Emniyet Teşkilatı’nın sunduğu hizmetlerden daha fazla yararlanması ile güvenlik hizmetlerine katılan duyarlı ve bilinçli nesillerin yetiştirilmesine yardımcı olmak amacıyla Artvin Emniyet Müdürlüğü tarafından "El Ele Güvenli Geleceğe" isimli proje hazırlandı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamındaki bu proje 2013 yılı sonuna kadar devam edecek. Proje ile özellikle sosyal imkânlardan daha az faydalanan vatandaşlara ulaşılarak suçla mücadelede bilinçlendirmeye daha fazla katkı sağlanması, çocuklar ve aileleri ile proje bitiminde de iletişimin sürdürülmesi hedeflenmektedir."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap