SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ekmek değil telefon kuyruğu

Ekmek değil telefon kuyruğu

21 Ekim 2017 Cumartesi - 08:30




Açlık sınırının bin 522 lira olduğu ülkemizde 5 bin liralık telefon için horonlu ve atma türkülü kuyruklar görenleri hayretler içinde bıraktı.





Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 8 Trabzon'da önceki gece saat 24.00'ten sonra kemençe, horon ve atma türkü eşliğinde satışa sunuldu.  Teknoloji devi Apple’ın Eylül ayının ikinci haftası tanıtılan son akıllı telefonu Iphone 8, 19 Ekim'i 20 Ekim’e bağlayan gece reyonlarda yerini aldı. Trabzon'daki lansmanı için Kahramanmaraş Caddesi üzerindeki iş yerinin önünde kuyruklar oluşurken, gece geç saatlere rağmen Iphone 8 hayranları telefonlarını almak için kuyruğa girdi. Satış öncesi yöresel atma türkü sanatçıları, Iphone 8 için atma türkü atarak Iphone kullanıcılarını eğlendirdi. Lansmanla ilgili bilgi veren Uzun Telekom Şirket Yetkilisi Ahmet Uzun, “IPhone 8 ve 8 Plus’ın lansmanı Türkiye’de 6 ilde yapıldı. Bu şehirlerden biri de Trabzon’du” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap