SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Eğribel Tüneli artık çift tüpten hizmet vermeye başladı

Eğribel Tüneli artık çift tüpten hizmet vermeye başladı

13 Aralık 2023 Çarşamba - 14:54




2 yıl önce tek tüpten ulaşıma açılan Eğribel Tüneli bu yıl çift tüpten hizmet vermeye başladı Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, yılların hayalinin gerçek olduğunu söyledi





Karadeniz Bölgesi'ni İç Anadolu Bölgesi'ne bağlayan önemli güzergahlardan olan ve kış mevsiminde tek tüpten ulaşım sağlanan Eğribel Tüneli, diğer bölümdeki çalışmaların da tamamlanmasıyla çift tüple hizmete açıldı. Eğribel Tüneli’nin sadece kış aylarında değil, diğer zamanlarda da seyahat kolaylığı sağladığını ifade eden Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, Eğribel Tüneli’nin ardından sıranın Dereli-Eğribel Tüneli arasındaki projenin hayata geçirilmesine geldiğini söyledi. Şenlikoğlu Giresun için hayal olan bir projenin gerçeğe dönüştüğünü söyledi.

MAĞDURİYET SONA ERDİ

Başkan Şenlikoğlu, “Cumhurbaşkanımızın talimatı ve eki bakanlarımızdan Nurettin Canikli’nin takipleri sonucu bölgemizin hayali olan Eğribel Tüneli nihayet gerçek oldu. Hem kış aylarındaki mağduriyet sona erdi hem de Şebinkarahisar-Giresun arası ulaşım mesafesi düşmüş oldu. Projenin tamamının bitmesinin ardından Şebinkarahisar- Giresun arası 50 dakikaya kadar düşecektir. Bununla beraber Alucra, Çamoluk, Şebinkarahisar ilçelerimizin il merkeziyle ulaşımını daha kısa, güvenli hale getirecek ve ilimiz ekonomisine katkı sağlayacaktır” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap