SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Düzce ve Rize arasında istişare

Düzce ve Rize arasında istişare

23 Kasım 2015 Pazartesi - 14:14




Düzce’ye gelen Rize Vali Ersin Yazıcı Başkanlığındaki Rize Heyeti, DTSO’nun ardından Vali Ali Fidan’ı ziyaret etti. Ziyarette yapılan konuşmalarda Riz





İkili ilişkiler gelişecek... Rize’nin Düzceli Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize RTE Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize TSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve RTSO Meclisi üyelerinin Düzce ziyaretinde DTSO’dan sonra ikinci durakları Valilik oldu. Vali Ali Fidan Rize heyetini protokol üyeleri ile birlikte kapıda karşılarken, bu ziyaretin Düzce ile Rize arasındaki ikili ilişkilerin gelişmesine vesile olacağını belirtti.

Vali Fidan, “Bu ziyaret Rize il ikili ilişkilerin gelişmesine, iyi bir işbirliği içine girilmesine vesile olacaktır. Düzce, Ankara ile İstanbul’un ortasında, doğal olarak Rize’ye benzer özellikler gösteren, Ankara’nın en yakın denize ulaşım noktasında güzel bir Anadolu şehri. Sayın Valimizin Düzceli olması hasabiyle bir ayrıcalığımız da var” dedi. Rize Valisi Ersin Yazıcı ise Düzce’de sıcak karşılandıklarını söylerken, iki şehrin her manada birbirine destek olmasını bir Düzceli olarak gönülden istediğini ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap