SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Duralı dayanışması

Duralı dayanışması

31 Mayıs 2013 Cuma - 09:07




Maçka Duralı ve Yardımlaşma Derneği kuruldu. Dernek Başkanı Coşkun Çolak, amaçlarının birlik ve beraberliği pekiştirmek olduğunu belirtti.





Yusuf KESKİN Maçka Duralı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kurularak faaliyetlerine başladı. Dernek Başkanı Coşkun Çolak, amaçlarının yöre halkını sevinçte ve üzüntüde aynı çatı altında toplamak olduğunu açıkladı. Çolak, "Aynı köylü olmamıza rağmen birçok yakın komşumuzun çocukları birbirini tanımıyor. Birçok çalışma yapmayı düşünüyoruz. En önemli hizmetimiz, köylülerimizi acıda ve mutlulukta bir çatı altında bir araya getireceğimiz derneği kurmak oldu. Amacımız, toplumsal bütünleşmeyi sağlamak, bölgelerin gelenek ve göreneklerini yaşatmaktır" dedi. Çolak, "Bireylerimizin yaşanılan kente aidiyet duygusunu geliştirmeye yönelik kamu kurumları, üniversite temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları arasında iletişim ağı oluşturmayı, bilgi, birikim ve deneyimleri paylaşmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda istişare-işbirliği ile ortak çalışma zemini hazırlamak, projeler üretmek, üretilmiş olan proje ve politikaları etkileyecek çalışmalar yaparak bireylerimizin statüsünü yükseltmek amaçlarımız arasında" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap