SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Dünya tek ses olmalı

Dünya tek ses olmalı

26 Aralık 2015 Cumartesi - 00:42




Metin Kara, terör olayları yüzünden binlerce insanın hayatını kaybettiğini, milyonlarca insanın da toprağını, evini ve yurdunu bırakarak göçe zorlandı





Trabzon Esnaf Sanatkar ve Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, terör olayları yüzünden binlerce insanın hayatını kaybettiğini, milyonlarca insanın da toprağını, evini ve yurdunu bırakarak göçe zorlandığını belirterek "İşte böylesine hassas bir dönemde yeni bir yıla girmenin hem hüznünü hem de mutluluğunu yaşıyoruz. Allah’tan en büyük dileğimiz 2016 yılının huzur, barış ve mutluluk getirmesidir" dedi. Kara, "Ülke olarak biz çok çektik, hala ne yazık ki çekiyoruz. Asker ve polislerimiz şehit oluyor, bölgede sivil halk mağdur oluyor. Avrupa terörün çirkin yüzünü Paris saldırısında gördü. Ortadoğu’da ise terör ateşi sönmek bilmiyor. Artık yeter, bir son bulmalı" dedi. Esnaf ve sanatkâr için 2015 yılının sıkıntılı geçtiğini, özellikle küçük esnafın nefes almadığını belirten Kara, şunları kaydetti: "Hükümetin 2016 yılı için açıkladığı eylem planında esnaf ve sanatkârlarımızı kapsayan önemli iyileştirmeler ve müjdeli paketler var. İnşallah kısa sürede bu kararlar hayata geçecek ve esnafımız bu anlamda rahatlayacaktır."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap