SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Doğumdan ölüme kadar güvenlik

Doğumdan ölüme kadar güvenlik

18 Mayıs 2016 Çarşamba - 10:16




Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, "Sosyal Güvenlik Kurumu Türkiye'de herkesi doğumdan ölümüne kadar aynı çatıda buluşturuyor” dedi.





Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Hopa SGK Müdür Vekili Hakan Atasoy ile personellerden Halim Yeğen, Halil Akyıldız ve Selma Koyuncu, Kaymakam Mehmet Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti. Müdür Vekili Hakan Atasoy, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun kuruluş tarihi olan 16 Mayıs’ı içine alan haftanın, her yıl ‘Sosyal Güvenlik Haftası’ olarak kutlandığını söyledi. Bu senede Sosyal Güvenlik Haftası’nın 11-17 Mayıs tarihleri arasında kutlandığını belirtti ve yaptıkları etkinlikler hakkında Kaymakam Özkan’a bilgi verdi.

Kaymakam Mehmet Ali Özkan da, "Sosyal Güvenlik Kurumu Türkiye'de herkesi doğumdan ölümüne kadar aynı çatıda buluşturuyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun sunmuş olduğu hizmetlerin çeşitliliği ve kolay ulaşılabilir olması nedeniyle vatandaş memnuniyetinin arttığı gözlenmektedir” dedi. Hopa’da Sosyal Güvenlik Merkezi olmasının, bölge halkı adına önemli bir kazanım olduğunu belirten ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; yapılan değişim ve dönüşümlerle sosyal güvenliğin öneminin giderek arttığını, bu konuda yapılan bilinçlendirme faaliyetlerinin neticesi olarak toplumun daha duyarlı hale geldiğini söyleyen Kaymakam Özkan, “Bu hafta; SGK çalışanlarına, işçi-işveren ve emeklilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Müdür Vekili Hakan Atasoy, ziyaretin anısına Kaymakam Özkan’a çiçek takdim etti.

Turan ŞENTÜRK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap