SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > DKBB 1. Olağan Meclis Toplantısı Trabzon'da yapıld

DKBB 1. Olağan Meclis Toplantısı Trabzon'da yapıld

25 Nisan 2015 Cumartesi - 10:53








Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB), 2015 yılı 1. Olağan Meclis toplantısını Trabzon'da gerçekleştirdi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye başkanlarını güzel bir şekilde ağırladı. Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon'da başlayacak olan FIBA EuroChallenge Kupası Dörtlü Final müsabaka biletlerini konuk belediye başkanlarına hediye etti. Gerçekleştirilen toplantıda encümen üyeliklerine Ercan Çimen, Şefik Türkmen, Hakan Gültekin, Tolga Erener, Recep Çebi, Coşkun Hekimoğlu, Coşkun Yılmaz seçildi. Ayrıca Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç de güzel bir ev sahipliği sergileyerek, misafir belediye başkanlarıyla yakından ilgilendi..

ERDOĞDU ANADOLU, TRABZON'U BULUŞTURDU

Guatemala'da düzenlenen Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası'nı kazanarak büyük bir başarıya imza atan Erdoğdu Anadolu Lisesi öğrencileri, Trabzon Havaalanı'nda coşkuyla karşılandı. Karşılama öncesinde adeta partiler buluşması yaşandı. Milletvekili adayları, belediye başkanları, siyasi partilerin il başkanları, yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, kısacası Trabzon'un bütün kesimleri şampiyonları karşılamak için havaalanındaydı. Karşılamadaki bu zenginlik, Trabzon'daki siyasetin seviyesinin ve sporun insanları nasıl kaynaştırdığının güzel bir örneğini gözler önüne serdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap