SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Dilenciler zararda!

Dilenciler zararda!

17 Nisan 2015 Cuma - 16:03




Cami önlerinde vatandaşların dini duygularını istismar ederek dilencilik yapan kişilere yönelik operasyon düzenlendi.





Ordu’nun Altınordu Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir içerisinde yaptıkları denetimler sonucu özellikle cami önlerini ve şehrin en işlek caddelerini mesken edinerek dilencilik yapan kişilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda yakalanan 8 dilenci üzerinden toplam 200 lira para çıktı. Yakalanan dilencilere 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun 33. maddesi gereğince toplam 704 TL ceza kesildi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş yaptığı açıklamada, özellikle havaların ısınması ile birlikte dilenci sayısında artış olduğunu belirterek, “Gün içerisinde yoğunluğun olduğu her alanda, cami, cadde, kafeterya vs alanlarda vatandaşların duygularını istismar eden bu kişilere göz açtırmayacağız. Zabıta ekiplerimize bunun için talimat verdik. Şuana kadar yapılan denetimler sonucunda yerli ve yabancı olan birçok kişi hakkında yasal işlem başlatıldı. Bu uygulamayı devam ettireceğiz" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap