SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Dikkat kasada polis var!

Dikkat kasada polis var!

03 Temmuz 2015 Cuma - 12:28








Trabzon Uzun Sokak’ta hırsızlardan muzdarip olan iş yerlerinin kasalarına yerleştirilen polisler hırsızlık için gelen şahısları suçüstü yakalayarak gözaltına alıyor. Karakola götürülen taraflar birbirlerinden şikayetçi olmuyor. Ürünü çalınan kişi "Zararımı karşılarsa şikâyetçi olmam" diyor. Böylece hırsız serbest kalıyor.

TALİMAT MÜDÜRDEN

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinden müthiş uygulama! Ramazan ayını fırsat bilen bazı hırsızlara yönelik çalışma başlatan Emniyet Müdürü Murat Köksal ve Asayiş Şube Müdürü Ergun Kızılboğa özel bir ekip oluşturarak vatandaşın rahat alışveriş yapabilmesi için kentin kalabalık sokaklarında hırsız ve yankesici avına çıktı.

SUÇÜSTÜ YAKALIYOR

Özellikle kalabalık mağazaları seçen hırsızlardan şüphelenen mağaza görevlileri kendilerine verilen bazı polis ekiplerinin numaralarını arayarak durumu emniyet güçlerine bildiriyor. Haberi alan polis ise mağazaya girerek kasiyer gibi kasa başında beklemeye koyuluyor. Ekipler tam bu sırada tespit ettikleri hırsızı suçüstü yakalayarak gözaltına alıyor.

Her şey boşa çıktı

Yakalanan hırsız ile birlikte mağaza görevlisi işlem yapılmak üzere bağlı bulundukları karakola götürülüyor. Tam işlemler biteceği sırada tarafların birbirilerinden şikayetçi olup olmadıkları soruluyor. Mağaza yetkilisi “Çaldığı ürünü geri verirse şikayetçi olmam” diyor. Hırsız ise ceza almamak için ürünü teslim ediyor. Böylece emniyetin tüm çalışmaları boşa çıkıyor. 

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap