SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Devletten 5 kuruş destek almayan koruculardan Mehmetçiğe büyük destek: Onlar Karadenizli Sniperler

Devletten 5 kuruş destek almayan koruculardan Mehmetçiğe büyük destek: Onlar Karadenizli Sniperler

21 Aralık 2023 Perşembe - 10:42




Devletten 5 kuruş almayan Karadenizli korucular, Mehmetçiğe en büyük desteği veriyorlar gece gündüz demeden tetikte bekliyorlar





LOJİSTİK DESTEK

Karadenizli korucular yaklaşık 8 yıl önce devletin verdiği uzun namlulu silah ile eğitim aldılar. Nişan talimleri yaptılar. Bir dönem Karadeniz Bölgesine sızan teröristlerin temizlenmesinde Mehmetçiğe verdikleri lojistik destekte büyük rol oynadılar. Karadeniz’in gönüllü korucuları görevlerini sürdürüyor.

TERÖR BARINAMAZ

Giresun’un özellikle yüksek ilçelerinden Güce, Alucra ve Şebinkarahisar’a bağlı köylerde yaşayan gönüllü korucular, “Bu bölgede terörist barındırmayız. Geçtiğimiz yıllarda bu dağlara sızmaya çalışan teröristler hak ettikleri cezayı aldılar. Biz yine tetikteyiz”  diye konuştular.

HEP TETİKTEYİZ

Koruculardan A.O., “Biz vatanını, milletini, toprağını seven insanlarız. Ülkemizi bölmeye çalışan teröristlerle mücadelemiz sonuna kadar devam edecek” derken A.Y.adlı korucu ise “Gencecik kardeşlerimiz vatanımız için şehit oluyor. Bu dağlarda hainlere geçit yok, yine tetikteyiz” dedi.

HABER: SAFİYE SELÇUK 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap