SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Destek sunacağız

Destek sunacağız

23 Şubat 2017 Perşembe - 12:50




Trabzon'da faaliyet gösteren Trabzon Artvinliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Külekçi, Artvin Valisi Ömer Doğanay’ı ziyaret etti.





 Artvin Valisi Ömer Doğanay, Trabzon'da faaliyet gösteren Trabzon Artvinliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Külekçi’yi makamında kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Doğanay, kalbi ve gönlü Artvin için atan dernek ve sivil toplum kuruluşlarına her konuda destek olacaklarını belirtti. Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Külekçi'nin, Artvin'de konser düzenlenmesi yönündeki talebine her türlü desteği vereceklerini belirten Vali Doğanay, "Sanatçılarımız bizim için değerlidir, özeldir. Gençlik Haftası içinde bu anlamlı organizasyona Artvin olarak, ev sahipliği yaparak destek sunacağız." diye konuştu. Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Külekçi ise, KTÜ öğretim üyesi Özdemir Hafızoğlu öncülüğünde Trabzon-Hopa ve Arhavi'den sanat müziğine gönül verenlerle oluşacak ekiple Artvin'de, Mayıs ayında birlik ve beraberlik sloganı ile konser verme talebini dile getirdi. KTÜ öğretim üyesi Özdemir Hafızoğlu ise, desteklerinden dolayı Vali Doğanay'a teşekkür etti.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap