SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Derin Deşarj startı verildi

Derin Deşarj startı verildi

24 Haziran 2016 Cuma - 08:59




Hopa Belediyesi’nin 2016 yılı ilk büyük projesi olan 9.5 Milyon TL maliyetindeki Hopa Derin Deşarj Projesi dün itibarı ile ilk startını, projenin yapı





Hopa Belediyesi’nin 2016 yılı ilk büyük projesi olan 9.5 Milyon TL maliyetindeki Hopa Derin Deşarj Projesi dün itibarı ile ilk startını, projenin yapılacağı yer olan Hopa Limanı girişindeki 8 dönümlük arazinin üzerinde verildi. Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan,'' 2016 yılının ilk büyük projelerinden biri olan Hopa Derin Deşarj projesi Hopa halkına hayırlı olsun fakat bununla da sınırlı kalmayarak hemen akabinde Belediye Binası Projemizi ve Su Arıtma Tesisi Projemizi de 2016 yılı içerisinde başlatacağız. “İnsan şehrin, şehirde insanın aynasıdır” diyerek çıktığımız bu yolda amacımız Hopa'ya 3-5 yıllık üstü kapalı şeyler yapmak değil, 40 yıllık 50 yıllık geleceğe dönük geleceğe hizmet eden yatırımlar sağlamaktır. Hopa'ya ve benim Hopalıma yakışanda budur'' dedi.

Turan ŞENTÜRK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap