SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Derelerimize sahip çıkalım

Derelerimize sahip çıkalım

23 Nisan 2017 Pazar - 11:29




Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, vatandaşlara derelere çöp atmamaları konusunda uyarlarda bulunarak derelere sahip çıkılması gerektiğinin altın





Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, dere temizlik çalışmalarına ilçe genelinde devam ediliyor. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, dere temizlik çalışmalarını periyodik olarak devam ettiriyor. İş makinelerinin etkili olmadığı yerlerde temizlik yapan ekiplerimiz çöpleri ve dere kenarında yer alan otları bilek gücü ile temizliyor. Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Fatsa’nın temizliği için önemle çalıştıklarını ifade etti.

ÇÖP ATMAYIN

Başkan Hüseyin Anlayan,  “Vatandaşlarımıza daha yaşanabilir kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Bahar ayının gelmesiyle birlikte ilçemizde bulunan Şerefiye Bülbül Deresi, Hamlık Deresi, Kurtuluş Kantarcılar Deresi, Kurtuluş Mahallesi Sıfır Kilometre Deresi, Yapraklı Deresi, Evkaf Hasanoğlu Deresi gibi birçok derelerimizin temizliği yapıldı ve diğer derelerimiz ile birlikte de yapılmaya devam edecek. Derelerimizin temizliğini yapıyoruz fakat vatandaşlarımızı derelerimize çöp atmamaları konusunda uyarmak istiyorum. Derelerimize sahip çıkalım.” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap