SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > " Denizi Görmek İstiyorum" Projesi Kapsamında Gez

" Denizi Görmek İstiyorum" Projesi Kapsamında Gez

28 Nisan 2012 Cumartesi - 10:28




Denizi Görmek İstiyorum Projesi kapsamında Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı 48 öğrenci 6 günlük gezi düzenledi.





Devlet Planlama Teşkilatı'nın Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında yürütülen proje çerçevesinde Karadeniz illerini kapsayan geziye Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı 48 öğrenci 6 günlük gezi düzenledi. Denizi ilk kez gören, kentin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret etme fırsatı bulan öğrencilerin mutlulukları gözlerden kaçmadı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, "Bu projeyi hazırlamaktaki amacımız, 75. Yıl Toplum Merkezi ve çocuk evlerinde kalan çocuklarımızı Karadeniz gezi turu kapsamında Malatya, Elazığ, Bingöl, Erzurum, Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Amasya ve Sivas illerinin tarihi ve kültürel yerlerini gezecekler. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onları geleceğe hazırlamak da bizim görevimizdir. Devletimiz yetiştirme yurtlarında kalan çocuklarımızın her türlü ihtiyacını karşılamaktadır. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak 2 Grup 55 öğrencimizi 26 Nisan günü Karadeniz'e götürerek onları da gezdireceğiz" dedi. Geziye katılan öğrenciler ise, "Karadeniz Bölgesi'ni televizyonda gördüklerini belirterek, "Bu bölge, denizi ve doğasıyla çok güzel bir bölge. Her zaman gelmek istiyorduk ama fırsatımız olmadı. Şimdi bu fırsatı bulduk. Memlekete dönüşte bu bölgeyi herkesin gelip görmesini tavsiye edeceğiz" dediler.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap