SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Davutoğlu'na çimento dosyası

Davutoğlu'na çimento dosyası

20 Aralık 2014 Cumartesi - 10:50




AK Parti Trabzon İl Olağan Kongresi'ne katılmak üzere Trabzon’a gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun olağan kongre dışında çeşitli ziyaretlerde b





Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ilk kez Başbakan sıfatıyla Trabzon’u ziyaret edecek olan Davutoğlu’na şehre kazandırılması planlanan yatırımlarla ilgili bir dosya sunacağını söyledi. Genç, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra yeni hükümetimizi kurmakla görevlendirilen, aynı zamanda olağanüstü genel kurulda genel başkanımız seçilen Ahmet Davutoğlu Bey başbakanımız ve genel başkanımız sıfatıyla partimizin olağan kongresi nedeniyle ilimiz ziyaret edecektir. Sayın Başbakanımıza mevcut durumumuzu seçimden sonra yaptığımız çalışmaları ve bundan sonra Trabzon’a kazandırmak istediğimiz yatırımları gösteren bir dosya sunacağız" dedi. NEREYE TAŞINACAK? Çimento Fabrikası'nın bu yılın sonunda süresinin dolacağını ve Akoluk ya da Araklı’ya taşınacağını ifade eden Başkan Genç, "Sayın Cumhurbaşkanımız belediyemizi ziyaretinde kendisine sunduğumuz dosyada iki hususu belirtmiştik. Önemsediğimiz iki konu öne çıkmıştı. Sorun olarak doğalgaz, talep olarak ivedilikle çimento fabrikamız idi. Aynı taleplerimizi belki birkaç başlık eklemek suretiyle sayın başbakanımıza arz etmeyi düşünüyorum" diye konuştu. HAVA SOS VERİYOR Öte yandan Trabzon’da hava kirliliği de S.O.S vermeye başladı. Sabahın erken saatleri ile akşam saatlerinde yanan kaloriferler kentin yaşanmaz hale gelmesine neden oluyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının verilerine göre neredeyse temiz havanın bu saatlerde kalmadığı Trabzon’da yetkililerin önlem almaması ise durumu daha da vahimleştiriyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap