SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Çok güzel hareketler bunlar

Çok güzel hareketler bunlar

17 Şubat 2017 Cuma - 11:02




Dursun Akyüz Otomotiv sahibi Ahmet Akyüz spor camiasını ‘1.Lahana Aşıkları Gecesi’nde bir araya getirerek örnek bir davranışa daha imza attı.





BU YIL İLK KEZ

Trabzon spor kamuoyunun sevilen yüzü Dursun Akyüz Otomotiv sahibi Ahmet Akyüz’den bir proje daha! Daha önce birçok kulüpte başkanlık ve yöneticilik yapmış, amatör kulüplere forma desteğinin yanısıra maddi destekte bulunan Akyüz 14 Şubat 1. Geleneksel Lahana Aşıkları Günü organizasyonuyla eski ve yeni amatör futbolcu, antrenör ve yöneticileri buluşturup örnek bir geceye imza attı. Yeşilvadi Restoran’da organize edilen buluşmada konuklar doyasıya vakit geçirerek eski günleri yad ettiler.

BİRLİK VE BERABERLİK

Amaçlarının birlik ve beraberliği pekiştirmek olduğunu açıklayan Dursun Akyüz Otomotiv sahibi Ahmet Akyüz, “Bu günü geleneksel hale getirmek istiyoruz. Son dönemlerde değerlerimizden uzaklaşmakta olduğumuzu fark ettik. Bu işe biraz da mizansen katmak istedik. Asıl amacımız spor camiasında kaybolan birlik ve beraberliğe bir nebze katkıda bulunmak” dedi.

KAYBOLAN DOSTLUĞU YENİDEN KAZANDIRDIK


Düşüncelerinde başarılı olduklarını söyleyen Akyüz, “Aramızda basın mensubu, yeni ve eski futbolcu, yönetici antrenörlerin de yer aldığı bir gece oldu. Eski günleri yad ederek gelecekle ilgili de fikir alışverişinde bulunduk. Önemli olan kaybolan arkadaşlık ve dostluğu yeniden kazanmaktı. Katkısı olduğunu düşünüyorum. Aramızda aynı takımda top koşturup birbirini uzun süredir görmemiş arkadaşlarımız vardı. Bu özlemi de gidermiş olduk. Bazı arkadaşlarımız şehir dışından katıldı. Katılan tüm misafirlere teşekkür ediyorum. İkinci Lahana Aşıkları Gecesi’nde daha kalabalık bir ortamda buluşmayı arzu ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap