SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Çocuklar bugün Gülben'le gülecek

Çocuklar bugün Gülben'le gülecek

18 Şubat 2016 Perşembe - 10:47




Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği 32. anaokulu’nu Artvin’in Hopa ilçesi Kemalpaşa beldesinde bugün açılıyor.





Türkiye’de okul öncesi eğitimin yaygınlaşmasına katkıda bulunmayı amaçlayan Çocuklar Gülsün Diye Derneği, açtığı anaokullarına bir yenisini daha ekliyor. Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu dernek, 32. anaokulunu 18 Şubat Perşembe günü (Bugün) saat 14.30 da Artvin’in Hopa ilçesi Kemalpaşa beldesinde açacak. Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu’nun açılışına Artvin Valisi Kemal Cirit, sanatçı Gülben Ergen’in yanı sıra Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkan Yardımcısı Elvan Oktar, devlet protokolü ve halkın katılımıyla gerçekleşecek. Türkiye’nin Karadeniz sahilindeki son ilçesi olan Hopa’daki çocukların gelişimine katkıda bulunacak olan Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu, açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak. Yaklaşık 100 öğrencinin okul öncesi eğitim alabileceği anaokulunun bahçesinde bir de oyun parkı yer alıyor. Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin en önemli destekçilerinden Yurtiçi Kargo, taşıma sponsoru olarak malzemelerin okula ulaştırılmasını sağlayacak. Derneğin bir başka önemli destekçisi Faber Castell de okulun kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayacak. Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmak üzere çalışmalarını sürdürecek.

Turan ŞENTÜRK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap