SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Cenazeye gelirken kendi cenazeleri geldi

Cenazeye gelirken kendi cenazeleri geldi

11 Ocak 2013 Cuma - 15:36




Giresun’da geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybeden iki kişi bugün gözyaşları arasında Tonya İlçesi’nde toprağa verildi.





Trabzon’un Tonya ilçesine ölen bir yakınlarının cenazesine gelirken Giresun’da geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybeden iki kişi bugün gözyaşları arasında Tonya İlçesi’nde toprağa verildi. Akrabaları Asiye Koç’un cenaze törenine gelmek üzere Samsun’ndan yola çıkan 55 AP 845 plakalı araç sürücü Ahmet Koç, Giresun’un Dereli ilçesi Yol Kavşağı'nda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Çarpmada araç sürücüsü Ahmet Koç'un eşi Fatma Koç (46) olay yerinde, annesi Şehrinaz Koç (68) ise kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazada yaralanan sürücü Ahmet Koç ile araçta bulunan Mustafa Koç (50) ise yaralanarak Giresun Özel Ada Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Trafik kazasında hayatlarını kaybeden Fatma Koç ve Şehrinaz Koç için bugün Tonya İlçe merkezinde Cuma Namazı’na müteakip kılınan cenaze namazının ardından Büyükmahalle’de gözyaşları arasında toprağa verildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap