SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Canlı canlı mezara soktu!

Canlı canlı mezara soktu!

29 Kasım 2012 Perşembe - 19:50




Rize’de Ramazan isimli bir kişinin sosyal paylaşım sitesi facebook’ta paylaştığı görüntü, izleyenlerin tüylerini diken diken ediyor.





İsminin Ramazan olduğu öğrenilen kişi, otomobilinde yüksek sesle müzik dinleyen kardeşini bu huyundan vazgeçirmek ve ahireti ona hatırlatmak için canlı canlı mezara soktu. Kazılan mezarın içerisine kardeşini yerleştiren şahıs, artık otomobilinde yüksek sesle müzik dinlemeyeceği ve beş vakit namazını kılacağına dair söz alana kadar kardeşini mezardan çıkarmadı. Bu olay kamera ile kaydedilerek, sosyal paylaşım sitesinde yayınlandı. İzleyenlerin tüylerini diken diken eden görüntü izlenme rekorları kırıyor. "BANA TELEFON AÇIP SÜREKLİ DUA EDİYOR" Rize’de sözünü dinlemeyen kardeşini canlı canlı mezara sokan Ramazan Çepni, "Kardeşim müzik dinlemeyi bıraktı. 5 vakit namazını da kılıyor. Bana telefon açıp sürekli dua ediyor" dedi. Çok müzik dinleyen kardeşini bu huyundan vazgeçirmek için canlı canlı mezara sokan Ramazan Çepni (39), İHA'ya açıklama yaptı. Çepni, “Kardeşim Barış aşırı derecede müzik dinliyor. Kardeşime ne yapayım diye düşünürken aklıma geldi. Bir akşam bizim köyde bir cenaze oldu. Mezarı ben kazıyordum. Aklıma kardeşimin yaptıkları gelince onu yanıma çağırdım. Haberi yoktu onu mezara sokacağımdan. Kardeşimin mezara girmesini istedim. O da girdi mezarın içine. Ben de tahtaları hemen üzerine kapattım. Sürekli teyp çaldığı için ondan söz almak istedim. 'Kardeşim yapma, böyle sürekli müzik dinleme. Bana şimdi burada söz ver. Kesinlikle müzik çalmayacaksın. 5 vakit namazını kılacaksın' dedim. Ben de söz verene kadar açmadım mezarı. 'Söz mü' dedim, 'söz abi, daha yapmayacağım' dedi. Kardeşim o günden sonra müzik dinlemeyi bıraktı. 5 vakit namazını da kılıyor. Bana telefon açıp sürekli dua ediyor. Ben de kardeşimin bana verdiği sözü yerine getirdiği için çok mutluyum” diye konuştu. Evli ve 6 çocuk babası olan Ramazan Çepni, aynı zamanda koyu bir Çaykur Rizespor taraftarı olduğunu ifade etti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap