SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Camide rezalet!

Camide rezalet!

08 Ağustos 2013 Perşembe - 10:33




Değirmendere Mahallesi Kaymaklı Camii içerisinde küçük kız çocuğu A.S.’ye (9) taciz ettiği iddiası ile E.B. (19) gözaltına alınarak karakola getirildi





İddiaya göre, cami avlusunda oyun oynayan küçük kız çocuklarının yanına gelen E.B. bir süre küçük çocuklarla oynadıktan sonra A.S. isimli kız çocuğuna elle tacizde bulundu. Küçük kız çocuğunun annesinin olayı fark etmesi üzerine E.B. camide bir odaya kilitlenerek polis ekiplerine haber verildi. Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güven Timleri söz konusu camiye gelerek olaya müdahale etti. Bu sırada taciz olayını duyan mahalle sakinleri, caminin etrafını sararak E.B’yi linç etmek istedi. Cami etrafına takviye polis ekipleri çağrıldı. E.B, öfkeli kalabalık tarafından linç edilmekten kurtarılarak Taksim Polis Merkezi'ne getirildi. E.B, karakoldaki ilk ifadesinde, üzerine atılan suçu kabul etmedi. E.B, "Ben oynayan çocukları seyrediyordum. Daha sonra ben de onlarla oynamaya başladım. Olayla alakam yok" dedi. Küçük kız çocuğunun ailesi, E.B.'den şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap