SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Çamburnu’nda ihanetmi var?

Çamburnu’nda ihanetmi var?

09 Ocak 2017 Pazartesi - 08:20




Trabzon’da mavi ile yeşilin buluştuğu Sürmene Çamburnu’nda önceki gece çıkan yangının faturası acı oldu. Doğa harikası 20 hektarlık sarıçamlar yok old





DOĞA HARİKASIYDI

Trabzon’un Sürmene ilçesi Çamburnu mevkiinde önceki akşam çıkan orman yangınında yüzlerce sarıçamın kül olması büyük üzüntü yarattı. Sebebi henüz belirlenemeyen yangını söndürmek için çok sayıda itfaiye ve AFAD ekibi sabahın ilk ışıklarına kadar uğraş verdi.

NEDEN ÇIKTI KİM YAPTI?

Vali  Yücel Yavuz, “Bölgede piknik yapan vatandaşlar vardı. Belki söndürülmeyen bir ateş yangını meydana getirdi. Bununla ilgili gerekli incelemeler yapılıyor” dedi. Öte yandan doğa harikası alanın kasıtlı yakıldığı da iddia ediliyor.

YENİ ÇAMLAR DİKİLECEK


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yanan orman sahalarının 1 yıl içerisinde ağaçlandırılacağını belirtirken Sürmeneli olan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, yanan sarıçamların ivedilikle dikilmesini istedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap