SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Büyükşehir’de Akyazı seferberliği

Büyükşehir’de Akyazı seferberliği

16 Aralık 2016 Cuma - 16:01




Trabzon’da 18 Aralık Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla resmi açılışı yapılacak olan Akyazı mevkiindeki Trabzonspor’un yeni





Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından stadyum etrafına 15 bin ton asfalt serilirken, stadyumun açılışında otopark ihtiyacının karşılanması amacıyla yaklaşık 5 dönümlük alan otopark olarak dizayn edildi. Büyükşehir belediyesi ekipleri, stat çevresindeki yolların refüj ve yol artıklarında bulunan boş alanları yeşillendirirken, stadyum çevresine 10 bin adet mevsimlik çiçek, 250 adet boylu ağaç ve bin 750 adet çalı bitkisi dikildi.

Öte yandan Pazar günü gerçekleştirilecek açılış programına vatandaşların rahatlıkla gelebilmesi için büyükşehir belediyesi, gün boyu ilçelerin yanı sıra Hüseyin Avni Aker Stadı önünden, Baro binası önünden ve sahil perondan Akyazı Stadı’na yaklaşık 80 otobüsle ücretsiz seferler düzenleyecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap