SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Büyükşehir Belediye Meclisi terörü telin etti

Büyükşehir Belediye Meclisi terörü telin etti

12 Aralık 2016 Pazartesi - 15:49




Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin bugün gerçekleştirilen oturumunda İstanbul’da yaşanan terör saldırısı Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ortak kar





Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı üçüncü oturumu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısının açılışında İstanbul’da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenlere rahmet ve minnet dileklerini ileten Başkan Gümrükçüoğlu, “10 Aralık akşamı İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde Beşiktaş-Bursaspor futbol karşılaşması sonrası, saat 22.30 sularında terör eylemi sonucu 44 insanımızın hayatını kaybetmesi ve 155 insanımızın da yaralanması hadisesini yaşanmıştır.

Bu menfur saldırı için amacı barış ve kardeşlik olan spor karşılaşmaları, şehirlerimizi buluşturan o müsabakanın sonrası özellikle seçilmiştir. Orada hüzün ve sükun için vatan millet vazifesini sürdüren emniyet güçlerimiz ve vatandaşlarımızın maruz kaldığı bu hunhar saldırı bütün milletimizi derinden üzüntüye sevk etmiştir. Bugünden itibaren ulusal olarak bir günlük milli yas ilan edilmiştir. Bu elim hadise sonrasında şehit olan 36 emniyet gücü ve 8 sivil vatandaşlarımızın hatıralarına hürmeten Meclisimizi saygı duruşunda bulunmaya ve İstiklal Marşı'nı okumaya davet ediyorum” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu’nun bu çağrısı ile şehitler için saygı duruşu gerçekleştirildikten sonra İstiklal Marşı okundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap