SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bürokratlar kriz yarattı!

Bürokratlar kriz yarattı!

19 Mart 2015 Perşembe - 09:36




Anma programında ise Valilik önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk koyma krizi yaşandı.





Çanakkale Zaferinin 100. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitler Haftası nedeniyle valilik tarafından anma etkinliği düzenlendi. Anma programında ise Valilik önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk koyma krizi yaşandı. Alana çelenklerini getiren Trabzon Şehit Aileleri Derneği ile Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin alanda bulunmasına ve çelenk sunmasına izin verilmedi. Bu sırada EMŞAD’ın çelengi görevliler tarafından valilik binasının yanına taşınırken, yere düşmesi ise alanda ilginç görüntülerin oluşmasına neden oldu. Çelengin kaldırılmasını izleyen şahit ve gazi aileleri olayı alkışlarla protesto etti.

KINAMA

Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı İsmail Karaca ve Emniyet Şehit Aileleri Dernek Başkanı Songül Erdem, yaşananlarla ilgili, "Valilik önünde yapılan çelen ksunma töreninde programda olmasına rağmen şehit aileleri derneklerinin çelenk sunmasına ve çelenklerin valilik görevlilerince kaldırılırken vali beyin gözleri önünde kırılması bütün şehit ailelerimize yapılan bir saygısızlık olarak görüyor ve şiddetle kınıyoruz" açıklamasında bulundular.

VALİ ÖZ’DEN ÖZÜR!

Vali Abdil Celil Öz ise, "Törende arkadaşlarımızın istişare ve uygulama eksikliğinden kaynaklanan çelenkle ilgili sıkıntı yaşandı. Biz şehitlerimizin hatırasına her zaman saygılıyız. Burada şehitlerimiz adına bir yanlış anlaşılma varsa bundan dolayı bütün arkadaşlarımızın adına özür diliyorum. Arkadaşlarımıza gerekli ikazı yapacağız. Bu eksikliği bundan sonra bir daha yaşatmayacağız. Şehitlerimizin emaneti ve hatıraları her zaman başımızın üstündedir" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap