SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bulun artık şu alçakları

Bulun artık şu alçakları

15 Temmuz 2016 Cuma - 16:07




3 gün önce Giresun'un Dereli ilçesinde devriye görevi yapan polis aracına silahlı saldırı düzenleyerek 3 polisimizi yaralayan PKK’lı kalleşler yine De





CİRİT ATIYORLAR!

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde son 5 aylık süreçte 10 saldırı gerçekleştiren PKK’lı teröristler, bölgede adeta cirit atıyor. Geçtiğimiz günlerde Dereli’de polis aracına uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunarak bir polisi yaralayan ve kaçış güzergahlarına döşedikleri el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu iki Özel Harekat polisinin daha yaralanmasına neden olan PKK’lı alçaklar Çarşamba günü gecesi yine ortaya çıktı.

ZAFİYET Mİ VAR?

Alçaklar bu kez Dereli ilçesi Bahçeli Mahallesi’nde, Dereli-Şebinkarahisar yolu üzerinde H.Ş.’ye ait otomobili silah zoruyla durdurdu. Aracı gasp eden teröristler, Bektaş Yaylası güzergahına ilerledi. Aracın mazotu bitince otomobili terk eden teröristler sırra kadem bastı. Olayın duyulmasının ardından bölgede hainlerin yakalanması için operasyon başlatıldı. Yaşanan olay ‘Güvenlik zafiyeti mi var?’ sorusunu akılara getirdi.

HALK TEDİRGİN


Araç sürücüsü H.Ş.’nin ifadesi alındı. H.Ş.’nin yaşadığı olayın şokunu üzerinden atamadığı görüldü. Dereli gibi turizm merkezi bir yerde art arda yaşanan bu olaylar bölgedeki vatandaşları da fazlasıyla tedirgin etti. Yöre halkı, iki gün arayla meydana gelen terör olaylarına akıl sır erdiremediklerini ifade ederek, “Güvenlik zafiyeti olduğunu düşünmeye başladık” dedi.

Mesut ERDOĞAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap