SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bulancak Temizleniyor

Bulancak Temizleniyor

24 Ağustos 2016 Çarşamba - 10:30




Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Şehir hayatı bir kültür ve medeniyettir. Bizler hep birlikte şehrimize sahip çıkar ve evimiz gibi tutarsak şeh





Bulancak Belediyesi büyük bir sorun haline gelen çöplerin belirli saatlerde toplanmasını ve vatandaşların çöplerini hangi saatlerde dışarı çıkarması gerektiği konusunda uyarı amaçlı broşür dağıtımı yapmaya başladı. Broşürde vatandaşlara, çöplerin sularının sızdırılması, poşete koyularak ağzının bağlanması, balkonlardan sallandırılmaması, soba küllerinin soğuduktan sonra poşetle dışarı çıkartılması gerektiği hatırlatıldı. İlçede her gün 17:00 ile 19:00 saatleri arasında çöplerin dışarı çıkartılması gerektiği ve bu saatler dışında gelişi güzel çöp bırakanlar hakkında cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

ŞEHİR HAYATI, MEDENİYETTİR

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Şehir hayatı bir kültür ve medeniyettir. Bizler hep birlikte şehrimize sahip çıkar ve evimiz gibi tutarsak şehrimizi şehrimiz o zaman medeniyete ulaşır. Evimizin temizliğine ve düzenine verdiğimiz önemi şehrimizin temizliğine de önem vermeliyiz. Daha temiz bir Bulancak için bizler elimizden geleni halkımız için yapmaya devam edeceğiz. Bu konuda vatandaşlarımızdan ekiplerimize yardımcı olmalarını ve bu gibi konularda daha duyarlı olmalarını rica ediyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap