SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bu zulüm bitsin artık!

Bu zulüm bitsin artık!

25 Ocak 2015 Pazar - 10:32




Avrasya Üniversitesi’ne yönelik yapıcı olmayan tutum şaşkınlık yaratıyor.





Üniversite yönetiminin alt geçit isteğine karşı üst geçidi dayatan Trabzon Valilik bu kez de ışıkları sökmeye kalkıştı. Üst geçit çalışması devam ederken, üniversitenin Yalıncak’taki Ömer Yıldız Kampüsü önüne konan ışıklar sökülmek istendi. Arbede yaşanınca vazgeçildi. Önceki gün yaşanan olayda Karayolları yetkilileri valilikten aldıkları talimatla ışıklı geçişin tehlike yarattığını belirterek, önce orta refüjü demir direklerle kesti. Ardından trafik lambalarını sökmeye çalışan Karayolları ekipleriyle öğrenciler arasında tartışma başladı. Öğrencilerin, “Biz üniversiteye nasıl geleceğiz” sorularına ilginç cevap verildi.

ÖĞRENCİLER KESTİ!

Karayolları işçileri öğrencilere “Dünya Ticaret Merkezi önündeki Kaşüstü Kavşağı’nda inip karşıya geçerek bir başka dolmuşla geleceksiniz. Fazla sürmez. 15 gün içinde üst geçit biter” cevabını verince kısa sürede çok sayıda öğrenci toplanarak karayolunu ulaşıma kapattı. Jandarma olaya müdahale etti.

BİR TUHAF İŞLER

Avrasya Üniversitesi öğrencilerinin sayısı gittikçe artınca jandarma müdahalede zorlandı. Valilikle irtibata geçen jandarma çalışmayı durdurdu. Üst geçit bitene kadar trafik lambalarına müdahale edilmeyeceği sözü verildi. Bir kriz böyle atlatılırken, valiliğin bir yandan üst geçit inadına diğer yandan üst geçit bitmeden lambaları kaldırma öfkesine bir anlam verilemedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap