SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bu okul hepimize emanet

Bu okul hepimize emanet

12 Ekim 2016 Çarşamba - 09:47




Milletvekili İsrafil Kışla, “Bu Yüksek Okulumuz Çoruh Üniversitesine ayrı bir değer katacak. Bu Yüksek Okulumuz hepinize hepimize emanettir. Bu emanet





Artvin'in Şavşat ilçesinde yıllardır açılması beklenen Meslek Yüksek Okulu törenlerle açılışı yapıldı. Şavşat ilçesinde her seçim döneminde siyasilerin seçim vaatleri arasında yer alan Meslek Yüksek Okulunun açılışı törenlerle gerçekleşti.

Açılış törenlerinnde konuşan Artvin Valisi Ömer Doğanay, “İnşalllah vatanına ihanet etmeyen öğrenciler yetişir” dedi.

BU OKUL HEPİMİZE HEPİNİZE EMANETTİR

Ak Parti ArtvinMilletvekili İsrafil Kışla ise; “Bir Yüksek Okul bir ilçe için önemli bir hizmet. Ben buranın giderek büyüyeceğine inancım tamdır. Kısa bir sürede bu okul en az 500 kontenjanı bulur. Ben burada çok önemli iki konuya dikkat çekmek istiyorum. Öğrencilerimizi memnun etmemiz önemli. Bu öğrenci kardeşlerimiz buranın tanıtımı için büyük hizmetleri olacak. Buradan mezun olan öğrencilerimizin kolay iş bulmaları da burayı cazip hale getirecektir. Bu Yüksek Okulumuz Çoruh Üniversitesine ayrı bir değer katacak. Bu Yüksek Okulumuz hepinize hepimize emanettir. Bu emaneti gözümüz gibi koruyacağız. Her birimiz kendimize düşen görevi yerine getirelim” dedi.

Turan ŞENTÜRK


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap